Auktioner

Gentofte Frimærkeklub har gennem årene formidlet salg af medlemmernes overskydende materiale på auktioner ved klubbens mødeaftener. Vi har som oftest 100-125 numre på auktionen med enkeltmærker, sammenstillinger, indstiksbøger, tilbehør eller rodeæske. Kun fantasien sætter grænser og der er som regel noget for enhver smag.

Medlemmerne opfordres løbende til at medbringe materiale til auktionerne og der er mulighed for at med bringe materiale som “straksindlevering” på alle de mødeaftener hvor en auktion indgår i programmet. Vi afregner altid indlevererne samme aften, salæret udgør 10% for medlemmer og 15% for ikke-medlemmer og salæret tilfalder ubeskåret klubben.

Megaauktioner

Vi afholder årligt to legendariske megauaktioner med over 300 auktionsnumre som med sine store besøgstal har opnået kultstatus i det storkøbenhavnske frimærkesamlermiljø. På disse mødeaftener er der udelukkende auktion på mødeprogrammet og her vil udbuddet af materiale være markant større og bedre enkeltmærker, samlinger og partier kommer under hammeren. Det er ofte i forbindelse med storauktionen at der indgår realisationer af dødsboer mv. som tiltrækker bred interesse.

Sæsonafslutning – Stor auktion

På sæsonens sidste mødeaften om foråret runder vi altid af med en lille tipskonkurrence efterfulgt af en større auktion med forårets sidste chance for auktionsfund. Her er vores kasserer i det gavmilde hjørne og uddeler tilskud til auktionskøbene ved lodtrækning. Man kan derfor være heldig at komme hjemme med adskillige lots gratis. Der ydes tilskud med op til 50 kr. pr. lot. Bemærk at det kun er klubbens medlemmer som kan komme i betragtning til dette tilskud.

Eftersynet er som altid velbesøgt

Så er der gang i eftersynet

Så skal der afregnes